Snart startar det upp en ny distanskurs på Birka, Samhällsarbetare, som från början är ett Erasmus + och CCTP projekt. Maria Holmgren och Ulla Landenmark är initiativtagare till kursen på Birka Folkhögskola.

” Kursen är till för dig som är intresserad av personlig utveckling, föreningsliv och internationella kontakter. Vi har sett många som har hjärta, intresse och idéer för sociala utmaningar.” berättar Ulla Landenmark.

Kursens mål är att du ska kunna arbeta i civilsamhället, social ekonomi eller med föreningsliv och samtidigt kunna försörja sig. Att skapa möjligheter och jobb, inte bara för sig själv utan också för andra.

”Det är kul att representera folkhögskola nationellt och internationellt, folkbildning och CCTP projektet har samma mål och syfte.” säger Maria Holmgren lärare på Birka Folkhögskola.

Du kan anmäla dig till kursen fram till den 28 februari. Kursen är mellan 27 mars till och med 9 juni och på 30% fart.

Läs mer om utbildningen