Folkmusik på distans med Kjell-Erik

Under hösten träffas vi en gång i veckan i helgrupp och lär oss låtar, pratar stråke, sväng, stämspel, teknik och komp. Vi lyssnar på arkivinspelningar och försöker lära oss tricks från äldre spelmän, diskuterar likheter och olikheter. Vi grottar ner oss i låtar, traditioner och historier. Varannan vecka får du även en enskild 30 minuters lektion med Kjell-Erik. Då jobbar vi med dina eventuella funderingar runt låtarna eller du kanske har något speciellt du vill bli bättre på.

Häng med, detta blir kul!

Kursen är nu fullsatt! 

Kurstider

Startdatum: 20 september 2021.

Måndagkvällar. Totalt 10 veckor.

Max 15 deltagare

Förkunskaper

Du bör vara van att spela på gehör och känd med ditt instrument.

Teknik

Du behöver ha bra uppkoppling och dator eller surfplatta med mikrofon och headset. Under kursen jobbar vi i Teams. Det får du tillgång till via Birka folkhögskola. Där finns möjligheter att spara ljudfiler och lyssna på inspelningar och titta på film.

Administrativ avgift

1000 kr

 

Birka_2_79A5221-1

 

Avbokning

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt från dagen du anmäler dig.
Efter dina 14 dagars ångerrätt gäller:

Om du får förhinder och meddelar oss detta senast två veckor före kursstart, återbetalar vi det belopp du betalat in minskat med 500 kr, som är en administrativ kostnad.

Anmäler du återbud senare än två veckor innan kursstart återbetalas inte det inbetalda beloppet. Undantag för detta görs om du blir sjuk, då krävs ett läkarintyg som bekräftar att du p.g.a. sjukdom inte kan delta i kursen. Den administrativa kostnaden på 500:- återbetalas inte.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Men om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

För mer information

Hittar du inte informationen du söker så kan du vid frågor om kurserna kontakta:
Maria Nyqvist

Ansökan - Korta kurser i musik

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.