KERAMIK FÖR NYBÖRJARE

 

Denna kurs vänder sig till dig som är nybörjare inom keramik. Vi kommer att gå igenom flera grundläggande tekniker där du får en uppgift att genomföra för varje moment. Du kommer sedan att få arbeta med egna projekt utifrån dina nya kunskaper. Drejning ingår endast som prova på. 

Innan dina alster slutligen bränns till ett färdigt hantverk kommer du att få lära dig att glasera med våra fina glasyrer. 

Kursen ges vid 10 tillfällen, möjligen med uppehåll för lov och eventuella behov att leran hinner torka innan den ska brännas. 

Kurslängd:
Torsdagar 8:30 – 12 med start 17 februari. 10 veckor.

Lärare:
Gunilla Classon

 

Avgift:
1800:-
I den administrativa avgiften på 1800 kr inkl. moms ingår fika vid varje kurstillfälle. Kostnad för material och bränning av gods tillkommer

Avbokning

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt från dagen du anmäler dig.
Efter dina 14 dagar ångerrätt gäller:

Om du får förhinder och meddelar oss detta senast två veckor före kursstart, återbetalar vi det belopp du betalat in minskat med 500 kr, som är en administrativ kostnad.

Anmäler du återbud senare än två veckor innan kursstart återbetalas inte det inbetalda beloppet. Undantag för detta görs om du blir sjuk, då krävs ett läkarintyg som bekräftar att du p.g.a. sjukdom inte kan delta i kursen. Den administrativa kostnaden på 500:- återbetalas inte.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Men om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

För mer information

Hittar du inte informationen du söker så kan du vid frågor om kurserna kontakta:
Maria Nyqvist

 

Ansökan - Kortkurs

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ansök nu