Skrivarkurs för ungdomar mellan 15 och 19 år

Är du intresserad av att skriva? Kanske drömmer du om att bli författare?

Då är den här skrivarkursen perfekt för dig! Under tre dagar kommer vi att jobba med olika typer av skrivövningar och texttyper. Vissa övningar är korta och andra längre. En sak är säker, ingen dag är den andra lik!

Vi kommer också att använda oss av teater och musik för att få olika infallsvinklar till skrivandet Dessutom kommer vi att diskutera skrivande och ge feedback på texter för att inspirera och hjälpa varandra i skrivprocessen.

Det går lika bra att skriva för hand som på dator, välj det du känner dig mest bekväm med! Ta gärna med texter eller dikter som du skrivit hemma ifall du vill ha privat feedback från oss som ledare eller från gruppen.

Kurstider:
28 – 30 oktober

Kurslängd:
3 dagar

Lärare:

Josefine Westerberg har precis börjat tredje året på gymnasiet. Josefine går estetiska programmet med inriktning teater. Josefine har gått skrivarkurs på Birka folkhögskola 5 år i rad och älskar att skriva, samt att inspirera andra och bli inspirerad i sitt skrivandet.

Lotte Mjöberg är lärare, förlagsredaktör och författare, medlem av Sveriges Författarförbund. Lotte har hållit i många olika sorters skrivarkurser.

Avgift:
1000 :-
I den administrativa avgiften på 1000 kr inkl. moms ingår fika. Lunch ingår ej.

Boende:

För dig som vill bo på skolan under kursen är priset 1800 ink moms totalt. I priset ingår logi med lakan och städ samt frukost.

Anmäl dig här

Avbokning

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt från dagen du anmäler dig.
Efter dina 14 dagars ångerrätt gäller:

Om du får förhinder och meddelar oss detta senast två veckor före kursstart, återbetalar vi det belopp du betalat in minskat med 500 kr, som är en administrativ kostnad.

Anmäler du återbud senare än två veckor innan kursstart återbetalas inte det inbetalda beloppet. Undantag för detta görs om du blir sjuk, då krävs ett läkarintyg som bekräftar att du p.g.a. sjukdom inte kan delta i kursen. Den administrativa kostnaden på 500:- återbetalas inte.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Men om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

För mer information

Hittar du inte informationen du söker så kan du vid frågor om kurserna kontakta:
Maria Nyqvist