Skrivarkurs

Välkommen till en rolig och utvecklande skrivarkurs! Det enda som behövs är en portion skrivlust. På skrivarkursen får du hjälp att utveckla ditt skrivande genom att diskutera dina egna texter och andras. Vi utgår från oss själva ibland och från andras historier. Vi varvar olika typer av skrivlekar med egen tid att skriva. Vår erfarna ledare guidar dig genom språk, struktur och teknik inom skrivandets konst.

Kursen är processinriktad och kursdeltagarna ger respons till varandra i grupper. Vi hämtar inspiration från romaner och poesi men också från musik och konst. Låt skrivarlusten växa i sällskap med likasinnade i Birkas vackra omgivningar!

Kurstider:
Fredagar kl. 8:30 – 12.00, med start fredag den 24 september (uppehåll vecka 44).

Kurslängd:
10 sammankomster 1 gång/vecka, 4 timmar/gång, med kaffepaus.

Lärare:
Ledare för kursen är Lotte Mjöberg. Lotte Mjöberg är leg. lärare, förlagsredaktör på ett stort bokförlag samt personlig skrivcoach.  Hon har hållit många skrivkurser: t ex kurserna ”Kreativt skrivande” samt ”Facklitteratur – Sakprosa i teori och praktik” på Mittuniversitetet samt olika kurser på Skrivarakademin i Stockholm (”Att skriva fackbok”, ”Skrivlekar” m m). Hon är medlem av Sveriges Författarförbund och har skrivit flera böcker.

Avgift:
1800:-

I den administrativa avgiften på 1800 kr inkl. moms ingår fika och material.

Avbokning

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt från dagen du anmäler dig.
Efter dina 14 dagars ångerrätt gäller:

Om du får förhinder och meddelar oss detta senast två veckor före kursstart, återbetalar vi det belopp du betalat in minskat med 500 kr, som är en administrativ kostnad.

Anmäler du återbud senare än två veckor innan kursstart återbetalas inte det inbetalda beloppet. Undantag för detta görs om du blir sjuk, då krävs ett läkarintyg som bekräftar att du p.g.a. sjukdom inte kan delta i kursen. Den administrativa kostnaden på 500:- återbetalas inte.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Men om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

För mer information

Hittar du inte informationen du söker så kan du vid frågor om kurserna kontakta:
Maria Nyqvist

Ansökan - Kortkurs

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.