Skrivarkurs

Välkommen till en rolig och utvecklande skrivarkurs! Det enda som behövs är en portion skrivlust. Vi gör olika – och ibland oväntade – skrivövningar och delar dem i gemensamma diskussioner. Det blir en kreativ lek med ord, bokstäver och genrer.

En tidigare deltagare skrev så här om kursen:
”Det har varit otroligt roligt att svinga sig runt bland nya och gamla ord. Till exempel en lekövning att bygga poesi av titlar på bokryggar … Och är du säker på att en busskur inte har känslor? Tack för en underbar skrivarkurs och nya, väldigt inspirerande möten.”

Och en annan diktade:
”Häftig skrivkurs jag gått på Birka
Tiotusen ord jag skrivit, cirka
Om orden ska sitta, måste man lirka
och kanske fina berättelser virka
På kursen jag träffa många gelikar
Våra texter blev härligt färgrika
Ibland blev de lite antika
Men alltid belönade med smaskigt fika!”

Kurstider:

Fredagar kl. 8:30 – 12.00, med start fredag den 9 september (uppehåll vecka 44).

Kurslängd:

10 sammankomster 1 gång/vecka, 4 timmar/gång, med kaffepaus.

Lärare:

Ledare för kursen är Lotte Mjöberg. Lotte Mjöberg är leg. lärare, förlagsredaktör på ett stort bokförlag samt personlig skrivcoach.  Hon har hållit många skrivkurser: t. ex. kurserna ”Kreativt skrivande”, ”Facklitteratur – Sakprosa i teori och praktik” på Mittuniversitetet och olika kurser på Skrivarakademin i Stockholm (”Att skriva fackbok”, ”Skrivlekar” m m). Hon är medlem av Sveriges Författarförbund och har skrivit flera böcker.

Avgift:

2000:- I den administrativa avgiften på 2000 kr inkl. moms ingår fika och material.

Avbokning

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt från dagen du anmäler dig.
Efter dina 14 dagars ångerrätt gäller:

Om du får förhinder och meddelar oss detta senast två veckor före kursstart, återbetalar vi det belopp du betalat in minskat med 500 kr, som är en administrativ kostnad.

Anmäler du återbud senare än två veckor innan kursstart återbetalas inte det inbetalda beloppet. Undantag för detta görs om du blir sjuk, då krävs ett läkarintyg som bekräftar att du p.g.a. sjukdom inte kan delta i kursen. Den administrativa kostnaden på 500:- återbetalas inte.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Men om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

För mer information

Hittar du inte informationen du söker så kan du vid frågor om kurserna kontakta:
Maria Nyqvist

Ansök nu