Jag är uppvuxen på Frösön och har studerat gitarr, pedagogik, dirigering och musikteori vid Ingesunds Musikhögskola och vid Leopold Mozart Konservatorium i Augsburg, Tyskland. Jag är aktiv som musiker, mestadels i Jämtland.

Den klassiska gitarren och kammarmusik är min första och största musikaliska kärlek, jag samarbetar regelbundet med många av länets alla fina musiker. Med detta sagt så jobbar jag brett som musiker. Den rollen innehåller allt ifrån arrangering och projekt med körer till att spela instrument som lapsteel och mandolin med singer/ songwriters eller att spela Bluegrass med bandet The Blue Mountain Boys.

På Birka undervisar jag i klassisk gitarr, musikhistoria, musiklyssning, kammarmusik, musikteori och gehör, samt gitarr och mandolin på folkmusiklinjen och musikproduktionlinjen.

Det bästa med mitt jobb är att se när mina studerande får en glimt i ögat, kanske har de hört ett stycke de vill kunna spela, kanske har de förstått musiken litet bättre eller hör saker på ett nytt sätt. Jag älskar att förmedla min syn på musik, att diskutera den och att lära mig nya saker av mina studerande.