Nyfiken på hur det är att gå på Birka?

Läs våra tidigare kursdeltagares berättelser om tiden på Birka och vad som hände sen!

Så här säger några av våra tidigare elever.

Kajsa Pataneat

Kajsa Pataneat

Det var som att komma hem! Birka var min chans till att forma min framtid som jag ville ha den och jag kommer aldrig glömma min tid där! Fortsätt läsa.

Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Tiden på Birka har betytt väldigt mycket för mig. Den har gett mig en andra chans att göra det jag verkligen vill. Fortsätt läsa.

Sivert Skavlan

Birka har betydd mye for meg. Da jeg starta der var planen videre å holde på med jazz, men takket være Birka oppdaget jeg folkemusikken. Fortsätt läsa

Linn

För den som är seriös och verkligen vill bli så bra som möjligt så är Birka ultimat. Fortsätt läsa.

Anders Löfberg

Åren på Birka har varit ovärderliga för mig. Jag kan nog säga att de var två av de bästa och mest utvecklande åren av mitt liv. Fortsätt läsa

Andreas Hansson

Birka betydde egentligen allt för mig. Birka var helt rätt ställe för mig. Lärare som var jordnära och varma, som såg mig och som utmanade. Fortsätt läsa.

Espen Olaf Vestvik

Etter tiden på Birka føler jeg meg mye mer komfortabel og rolig med å stå på en scene og formidle. Fortsätt läsa

Sunniva Brynnel

Tiden på Birka har betytt mycket! Jag fick till mig en väldigt avslappnad och skön inställning till improviserad musik. Fortsätt läsa.

Dennis

Dennis Wallin

Online Video Creator har hjälpt mig att få jobb som redigerare och utvecklat mina kunskaper enormt mycket, även fast jag trodde att jag redan kunde mycket. Fortsätt läsa.

Ellen

Ellen Reimbertsson

Här känner jag mig mer fri än jag någonsin har gjort i skolan. Fortsätt läsa.