Hur är det att studera på Birka?

Är du nyfiken på våra utbildningar och stämningen på skolan? Här kan du läsa berättelser om tiden på Birka, från både nuvarande och tidigare deltagare!

På gymnasiet kände han sig som ett “stort misslyckande” men efter tre år på Birka strålar Jesper av framtidstro. Allmän kurs erbjöd rätt studieupplägg och det psykiska stöd han behövde.

Fortsätt läsa om Jesper historia här

Emelie Moén

Emelie studerade på Allmän kurs hos oss i fyra år, och fick mycket bättre självförtroende.

Fortsätt läsa om Emelie här

Simon Holmgren

“Vi får rätt verktyg och dessutom stark självutveckling” säger Simon Holmgren, som studerar till socialpedagog.

Fortsätt läsa här

Michel Kowalski

Trots små förkunskaper blev utbildningen i Spelutveckling en succé för Michel: “Jag ska starta bolag med några klasskamrater.” Läs mer här

Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Tiden på Birka har betytt väldigt mycket för mig. Den har gett mig en andra chans att göra det jag verkligen vill. Fortsätt läsa.

Sivert Skavlan

Birka har betydd mye for meg. Da jeg starta der var planen videre å holde på med jazz, men takket være Birka oppdaget jeg folkemusikken. Fortsätt läsa

Linn

För den som är seriös och verkligen vill bli så bra som möjligt så är Birka ultimat. Fortsätt läsa.

Anders Löfberg

Åren på Birka har varit ovärderliga för mig. Jag kan nog säga att de var två av de bästa och mest utvecklande åren av mitt liv. Fortsätt läsa

Andreas Hansson

Birka betydde egentligen allt för mig. Birka var helt rätt ställe för mig. Lärare som var jordnära och varma, som såg mig och som utmanade. Fortsätt läsa.

Espen Olaf Vestvik

Etter tiden på Birka føler jeg meg mye mer komfortabel og rolig med å stå på en scene og formidle. Fortsätt läsa

Sunniva Brynnel

Tiden på Birka har betytt mycket! Jag fick till mig en väldigt avslappnad och skön inställning till improviserad musik. Fortsätt läsa.

Dennis

Dennis Wallin

Online Video Creator har hjälpt mig att få jobb som redigerare och utvecklat mina kunskaper enormt mycket, även fast jag trodde att jag redan kunde mycket. Fortsätt läsa.

Ellen

Ellen Reimbertsson

Här känner jag mig mer fri än jag någonsin har gjort i skolan. Fortsätt läsa.