Konferens

Behöver ni ett nytt och inspirerande ställe att hålla era konferenser och möten på? Vi på Birka erbjuder er fräscha rum med allt ni kan tänkas behöva, allt i en kreativ och naturskön miljö.

Våra lokaler passar från 15 upp till 130 personer där lokal, utrustning, kaffe och frukt ingår. Vill ni välja till middagar, lunch, vickning eller kvällsfika så ordnar vi även det.

Åker ni lång väg eller har medarbetare som har långt att åka så finns det även rum att hyra. Totalt 24 bäddar finns att tillgå under läsåret. På sommaren har vi plats för över 100 personer att bo hos oss.

Vi kan även erbjuda er spännande aktiviteter där vi tillsammans med någon av våra utbildningar arrangerar en upplevelse för er. Allt ifrån yoga, till utomhusaktiviteter så som frisbeegolf till musikkonserter.

Boka konferens på Birka Folkhögskola

För att boka eller få mer information kontakta oss med formuläret nedan så hör vi av oss inom kort. Du kan även mejla oss.

Konferens

 • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  Vilket datum vill ni komma?
ipad-tablet-technology-touch

Avbokning

Behöver en konferens eller kursdeltagare avbokas så gäller följande regler:
Avbokning minst 2 veckor innan konferensen, ingen debitering.
Avbokning senare än 2 veckor innan start så debiteras 50% av avgiften
Vid påbörjad konferens sker ingen återbetalning av avgiften.

Personuppgifter

Birka folkhögskola registrerar namn, personnummer, adress, telefonnummer och mejl när du ansöker till en kurs eller utbildning. Uppgifterna används för administration av ansökan. Din ansökan sparas i 2 år. Du har alltid rätt att få ett utdrag över vilka personuppgifter vi har om dig och få uppgifterna rättade vid behov eller borttagna. Då skickar du ett mejl till info@birkafolkhogskola.se.

 1. Kan jag bo på Birka?

  Ja, vi har ett internat med ca 70 bäddar, vilket innebär att de kursdeltagare som vill kan bo på skolan. Internatet är en viktig del av folkhögskolans studiemiljö och ger dig chansen att bo en period på en plats du kanske aldrig skulle komma till annars.

 2. Vad kostar det att studera på Birka?

  Själva undervisningen på Birka är avgiftsfri. Däremot får deltagare betala för kurslitteratur, studiematerial, studieresor, lunch m.m. De som väljer att bo på internat betalar även för kost och logi, läs mer här.. Kostnaderna varierar mellan olika utbildningar beroende på materialåtgång och finns specificerade under varje utbildning.

 3. Finns det platser kvar på någon kurs?

  Ja, det kan finnas lediga platser på en del folkhögskolekurser, särskilt i början av terminerna. Hör av dig till oss för att få besked om det finns platser kvar på utbildningen du vill gå.