Konferens

Behöver ni ett nytt och inspirerande ställe att hålla era konferenser och möten på? Då har ni kommit helt rätt!

Kreativ och naturskön miljö

Vi på Birka erbjuder er fräscha rum med allt ni kan tänkas behöva, i en kreativ och naturskön miljö. Våra lokaler passar sällskap mellan 15-130 personer och förutom lokal ingår utrustning, kaffe och frukt. Vill ni välja till middagar, lunch, vickning eller kvällsfika så ordnar vi även det.

Åker ni lång väg eller har medarbetare som har långt att åka så finns det även rum att hyra. Totalt 24 bäddar finns att tillgå under läsåret. På sommaren har vi plats för över 100 personer att bo hos oss.

Aktiviteter sätter guldkant på upplevelsen

Vi kan även erbjuda er spännande aktiviteter där vi tillsammans med någon av våra utbildningar arrangerar en upplevelse för er. Allt ifrån yoga, till utomhusaktiviteter så som frisbeegolf eller musikkonserter.

Teknisk utrustning av hög kvalitet

Gällande teknisk utrustning har vi mycket att erbjuda, som exempelvis projektor, högklassigt ljudsystem och smarta distanslösningar för dig som behöver delta i konferensen hemifrån. I PDF:en nedan hittar du samlad information om vår utrustning:

TekniskUtrustning

Boka konferens på Birka Folkhögskola

Har du frågor eller vill göra en bokning? Mejla oss:

konferens@birkafolkhogskola.se

ipad-tablet-technology-touch

Avbokning

Behöver en konferens eller kursdeltagare avbokas så gäller följande regler:
Avbokning minst 2 veckor innan konferensen, ingen debitering.
Avbokning senare än 2 veckor innan start så debiteras 50% av avgiften
Vid påbörjad konferens sker ingen återbetalning av avgiften.

  1. Kan jag bo på Birka?

    Ja, vi har ett internat med ca 70 bäddar, vilket innebär att de kursdeltagare som vill kan bo på skolan. Internatet är en viktig del av folkhögskolans studiemiljö och ger dig chansen att bo en period på en plats du kanske aldrig skulle komma till annars.

  2. Vad kostar det att studera på Birka?

    Själva undervisningen på Birka är avgiftsfri. Däremot får deltagare betala för kurslitteratur, studiematerial, studieresor, lunch m.m. De som väljer att bo på internat betalar även för kost och logi, läs mer här.. Kostnaderna varierar mellan olika utbildningar beroende på materialåtgång och finns specificerade under varje utbildning.

  3. Finns det platser kvar på någon kurs?

    Ja, det kan finnas lediga platser på en del folkhögskolekurser, särskilt i början av terminerna. Hör av dig till oss för att få besked om det finns platser kvar på utbildningen du vill gå.