Konferens

Behöver ni ett nytt och inspirerande ställe att hålla era konferenser och möten på? Då har ni kommit helt rätt!

Kreativ och naturskön miljö

Vi på Birka erbjuder er ändamålsenliga rum med allt ni kan tänkas behöva, i en kreativ och naturskön miljö. Våra lokaler passar sällskap mellan 15-130 personer och förutom lokal ingår utrustning, frukt, vatten och godis. Vill ni välja till middagar, lunch, vickning eller kvällsfika så ordnar vi även det.

Åker ni lång väg eller har medarbetare som har långt att åka så finns det även rum att hyra. Totalt 24 bäddar finns att tillgå under läsåret. På sommaren har vi plats för över 100 personer att bo hos oss.

Teknisk utrustning

Gällande teknisk utrustning har vi mycket att erbjuda, som exempelvis projektor, ljudsystem och smarta distanslösningar för dig som behöver delta i konferensen hemifrån. I PDF:en nedan hittar du samlad information om vår utrustning:

TekniskUtrustning

Intresseanmälan konferens

Vill du boka konferens hos oss? Fyll i formuläret, så återkopplar vi så snart som möjligt.

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.
DSC05538

Avbokning

Om en konferens eller kursdeltagare behöver avbokas, så gäller följande regler:

 • Vid avbokning minst 1 vecka innan konferensen sker ingen debitering.
 • Vid avbokning senare än 1 vecka innan start så debiteras 50% av avgiften.
 • Vid påbörjad konferens sker ingen återbetalning av avgiften.
 1. Kan jag bo på Birka?

  Ja, vi har ett internat med ca 70 bäddar, vilket innebär att de kursdeltagare som vill kan bo på skolan. Internatet är en viktig del av folkhögskolans studiemiljö och ger dig chansen att bo en period på en plats du kanske aldrig skulle komma till annars.

 2. Vad kostar det att studera på Birka?

  Själva undervisningen på Birka är avgiftsfri. Däremot får deltagare betala för kurslitteratur, studiematerial, studieresor, lunch m.m. De som väljer att bo på internat betalar även för kost och logi, läs mer här.. Kostnaderna varierar mellan olika utbildningar beroende på materialåtgång och finns specificerade under varje utbildning.

 3. Finns det platser kvar på någon kurs?

  Ja, det kan finnas lediga platser på en del folkhögskolekurser, särskilt i början av terminerna. Hör av dig till oss för att få besked om det finns platser kvar på utbildningen du vill gå.