Trädgård i Jämtland – höst

Hur var odlingssäsongen? Blev det inte riktigt som du tänkt dig? Då är denna kortkurs en ypperlig möjlighet att utvecklas och lära nytt!

Kursens innehåll

I höstens kurs utvärderar vi våra trädgårdar, tänker igenom vad som fungerat och inte och förbereder för nästa vår. En plan är alltid bra att ha, det kan vara en övergripande skiss över en hel trädgård som behöver förnyas eller en skräpig hörna som det äntligen ska bli något av. Kanske vill du odla massor av matnyttigt. Vad krävs för att det ska bli verklighet? Utifrån gruppens behov och önskemål förbereder vi oss för en fantastisk, prunkande säsong.

Kurslängd

Torsdagar 09:30-14:00 med start 3 oktober. Kursen pågår i 10 veckor mellan v 40-50. Uppehåll vecka 44.

Antal deltagare: 12 stycken

Avgift

I den totala avgiften på 2300 kr inkl. moms ingår ett visst kursmaterial samt fika.

ANSÖK HÄR

Kursledare

Suzanne Lindqvist är trädgårdsmästare, utbildad vid Birka folkhögskola, Wij trädgårdar i Ockelbo och SLU i Alnarp. Hon har drivit trädgårdsföretag sedan 2011 och har nu inriktat sig på att odla snittblommor i säsong på gården i Mattmar.

 

Kontakt

Har du frågor om Birkas kortkurser? Kontakta vår administratör Lisa Svedberg

Avbokning

Senast tre veckor före kursstart kan du avboka din plats och få tillbaka hela kursavgiften.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen.  Om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

DSC05801

ANSÖK HÄR