Akvarell

Längtar du efter att utvecklas i konstens värld, tillsammans med andra? Vi erbjuder en kreativ sommarkurs i akvarell, under ledning av konstnären Marie Andersson.

Kursinnehåll

Är du nybörjare eller har du målat akvarell ett tag? Oavsett hur länge du målat, så passar denna sommarkurs dig. Vi kommer varva teori med demonstrationer och praktik. Vi kommer prova att skapa ljus och skuggor och öva på hur man ”tänder” en målning. Framför all ska vi leka med färgerna men också se hur vi kan komponera en bild. Under dagarna går vi igenom en hel del av grunderna i akvarell men utgår också från den enskilda individens behov.

OBS: KURSEN ÄR FULLBOKAD

För reservplats:

ansök här

Kurstider

Period: vecka 26, 24/6-28/6.

Antal deltagare

12 stycken platser

Administrativ avgift

Den administrativa avgiften är 2900 kr inklusive moms, där lunch och fika ingår.

Ledare

Akvarellkonstnären Marie Andersson, som är verksam i Östersund. Hennes omtyckta akvarellkurser ges i Sverige och utomlands. ”Marie är en omtyckt kursledare som bidrar till känslan av att inget är omöjligt, allt är möjligt!” har en tidigare kursdeltagare sagt om henne.

Konstnären Marie Andersson

 

Boende

Administrativ avgift för kursen, boende och helpension under veckan blir totalt 5200kr. 

Om du önskar logi så anger du detta i din ansökan till sommarkursen.

Då vi har ett begränsat antal dubbelrum, kontakta Carina Blad (carina.blad@birkafolkhogskola.se) för att kontrollera tillgång.

 

LÄS MER OM VÅRT BOENDE

Birka rum 72 dpi

Avbokning

Fram till 27 maj kan du avboka din plats och få tillbaka kursavgiften.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

Ansök här!