Jägarexamen Intensivkurs

Vill du ta jägarexamen på ett effektivt sätt? Då är detta kursen för dig.

Under fem intensiva dagar kommer vi att ha teori på förmiddagarna och praktiska övningar på eftermiddagarna. Kursstart på måndagen är 08:30 på skolan. Resten av veckan startar vi klockan 8 och äter lunch på skolan,  samåker sedan till skjutbanan och avslutar sent på kvällarna för att hinna med allt!

På torsdagen avlägger vi teoriprov och på fredagen skjutprov med provledare från Jägareförbundet. Du kan ha med eget vapen eller hyra från Östersunds jaktskytteklubb.

Observera att du innan kursstart ska ha köpt och studerat kurslitteraturen noga, så att du har goda förkunskaper. Skolan garanterar inte att jägarexamen är klar inom kursveckan då det kan krävas omprov och omskjutning. Då tillkommer extra kursdagar och avgifter för det.

ansök här

Kurstider

Period: Vecka 26, 24/6-28/6

Kursstart måndag 08.30, övriga dagar 08:00

Antal deltagare

Kursplatser: 12st

Administrativ avgift

I den administrativa avgiften på 3600 kr inkl. moms ingår visst kursmaterial samt fika och lunch måndag till fredag. Avgifter som tillkommer är studiematerial för ca 795 kronor (finns på Jägarförbundets hemsida) samt ammunitions- och provavgifter (se Östersunds jaktskytteklubbs hemsida och Jägarförbundets hemsida), banhyra och hyra av vapen samt medlemskap i Östersunds jaktskytteklubb.

I den administrativa avgiften på 2900 kronor inkl. moms ingår fika och lunch.

Ledare

Stefan Sjöberg

Boende

Administrativ avgift för kursen, boende och helpension under veckan blir totalt 5900kr.

Då vi har ett begränsat antal dubbelrum, kontakta Carina Blad (carina.blad@birkafolkhogskola.se) för att kontrollera tillgång.

 

LÄS MER OM VÅRT BOENDE

Rum för boende

 

Avbokning

Fram till 27 maj kan du avboka din plats och få tillbaka kursavgiften.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

Ett fel uppstod, vänligen försök igen.
Tack!

Ansök här!