Jägarexamen Intensivkurs

Vill du ta jägarexamen? Då är detta kursen för dig!

Under fem intensiva dagar kommer vi att ha teori på förmiddagarna och praktiska övningar på eftermiddagarna. Kursstart på måndagen är 08:30 på skolan. Resten av veckan startar vi klockan 8 och äter lunch på skolan,  samåker sedan till skjutbanan och avslutar sent på kvällarna för att hinna med allt!

På torsdagen avlägger vi teoriprov och på fredagen skjutprov med provledare från Jägareförbundet. Du kan ha med eget vapen eller hyra från Östersunds jaktskytteklubb.

Observera att du innan kursstart ska ha köpt och studerat kurslitteraturen noga, så att du har goda förkunskaper. Skolan garanterar inte att jägarexamen är klar inom kursveckan då det kan krävas omprov och omskjutning. Då tillkommer extra kursdagar och avgifter för det.

 

Kurstider

Period: Vecka 26, 26/6-30/6

Antal deltagare

Kursplatser: 12st

Administrativ avgift

I den administrativa avgiften på 3500 kr inkl. moms ingår visst kursmaterial samt fika och lunch måndag till fredag. Avgifter som tillkommer är studiematerial för ca 795 kronor (finns på Jägarförbundets hemsida) samt ammunitions- och provavgifter (se Östersunds jaktskytteklubbs hemsida och Jägarförbundets hemsida), banhyra och hyra av vapen samt medlemskap i Östersunds jaktskytteklubb.

Ledare

Kursledare är Stefan Sjöberg.

Boende

Behöver du boende under sommarkursveckan?
Självklart kan du bo i våra fina internat under veckan, måndag till fredag.

Administrativ avgift för kursen, boende och helpension under veckan blir totalt 5100 kr

Om du önskar logi så anger du detta i din ansökan till sommarkursen.

 

LÄS MER OM VÅRT BOENDE

Rum för boende

 

Avbokning

Fram till den 15 maj kan du avboka din plats och få tillbaka hela summan.
Efter den 15 maj får du tillbaka kursavgiften minus en administrativ avgift på 500kr.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

 

Ett fel uppstod, vänligen försök igen.
Tack!

Ansök här!