Körveckan på Birka

Folkmusik i stämmor! Upplev känslan av att sjunga tillsammans på en inspirerande och flerstämd körvecka. Fokus är folkmusik men vi kommer även att testa andra stilar och genrer.

OBS: ansökan till denna kurs är stängd

Kursens innehåll

Vi jobbar bland annat med uppvärmning och olika sångtekniker, uttryck, timing och sväng. Hur kören blir till en enhet och att lyssna in varandra. Vi repeterar in ett material under veckan som resulterar i en inspelning och en offentlig konsert. Vi lär ut låtar både på gehör och med hjälp av noter. Alla kan vara med oavsett tidigare körvana.

Den offentliga konserten är planerad till, torsdagen kl 19.00

Kurstider

V 26: 24-28 juni

Antal deltagare

25 platser

Administrativ avgift

I den administrativa avgiften på 2900 kronor inkl. moms ingår fika och lunch.

Kursledare

Per Wiklander, körledare, arrangör och producent från Åre. Han är bland annat ledare för den årligen återkommande körstämman Nordic Soundscapes.

Körledaren Per Wiklander

Boende

Administrativ avgift för kursen, boende och helpension under veckan blir totalt 5200kr.

Om du önskar logi så anger du detta i din ansökan till sommarkursen.

Då vi har ett begränsat antal dubbelrum, kontakta Carina Blad (carina.blad@birkafolkhogskola.se) för att kontrollera tillgång.

 

LÄS MER OM VÅRT BOENDE

Birka rum 72 dpi

Avbokning:

Fram till 27 maj kan du avboka din plats och få tillbaka kursavgiften.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.