Nästa vecka får vi finbesök på Birka.
Missa inte detta möte mellan dessa två briljanta musiker i ett omväxlande & annorlunda program med trumpetaren URBAN AGNAS & gitarristen SABINA AGNAS.

Tisdag 21 Mars

Birka folkhögskola, Aulan

Kl. 19.00

120 kr (endast kontanter)

Urban Agnas är en gränsöverskridande musiker, där både jazz, pop och klassiskt har funnits med under det verksamma musikantlivet. Han har varit solotrumpetare vid Göteborgs symfonikerna och Kungliga filharmoniska orkestern i Stockholm. Spelar i Stockholm Chamber Brass och arbetar sedan 2002 som professor vid Kölns Musikhögskola.

Sabina Agnas spelar förutom med sin äkta make Urban med en rad andra musiker. Nyligen släppte hon en skiva med sångerskan Rita Saxmark. Som producerat har hon släppt den Grammisnominerade skivan ”Girafflåtar för småfolk” med tillhörande spelbok. Hon är även initiativtagare till Vallentuna Gitarrfestival som sedan 2011 återkommer varje år.

För mer information:

www.sabinaagnas.com

www.urbanagnas.com

http://musikvasternorrland.se/evenemang/ahora-aqui-har-och-nu/