Behandlingspedagogutbildningen som tidigare hette behandlingsassistentutbildningen fyller 30 år på Birka. Det vill vi fira den 15 mars! Välkommen till en inspirerande dag full av föreläsningar och mingel. Birka Folkhögskola bjuder in till en heldag på skolan där du har möjlighet att träffa gamla vänner och möta nya!

Programmet består av en blandning av historiska återblickar, en titt på dagens utbildning, framåtblickande och rikligt med möjligheter till att knyta kontakter. På plats kommer att finnas inbjudna talare samt tidigare och nuvarande lärare och elever.

Programmet för dagen:
09.30: Ankomst, fika och mingel
10: Rektorn hälsar alla välkomna
10 – 12: Så började resan
12.00: Lunch
13 – 14: Utbildningen idag
14 – 15: Framtidsspaning
15 – 16: Nostalgi
16.00: Dagen avslutas

Sista anmälningsdagen är 8 mars!

 

Anmäl dig här

 

Hoppas vi ses!