Tid: 18.3 kl 19:00

Plats: Birka Folkhögskola

Gruppens musik har beskrivits som storslagen och melodiös jazz med angelägna, svenska texter som uttrycker mycket.  Fri entré!

Ingos musik för tankarna till band som Klabbes Bank, Paavo och EST. Gruppen bildades år 2015 då musikerna studerade tillsammans på Kungl. Musikhögskolan, och består av Ingrid Malmén (vokal), Tobias Johansson (piano), Ingrid Schyborger (kontrabas), Tobhias Gräns (trummor), Jonathan Stribrny (trumpet) och Hampus Adami (trombon). Ingrids sång och personliga texter om kärlek, ångest och medmänsklighet vävs samman med blåssektionen i välskrivna arrangemang som förstärker uttrycket. Rytmsektionens driv och lekfullhet backar upp och tillsammans bildar de en lyhörd och samspelt grupp. Låtarna ramas in av Ingrids energi och scennärvaro som kräver lyssnarens uppmärksamhet från första ton. Ingo har de senaste åren setts på flera stora scener i Sverige och i Köpenhamn, bl.a. Fasching, Glenn Miller Café och Stockholm Jazz Festival samt spelats på Jazzradion i P2. Den 25e februari 2018 släpptes debutskivan Efterskalv (Armadillo Recordings). Från att ha mötts på en utbildning är bandet nu en mogen och sammansvetsad grupp, trots medlemmarnas unga ålder.