Linn

Vem är du?

Jag heter Linn, är 30 år och klassisk pianist och entreprenör.

Vad gör du idag?

Jag frilansar som musiker och driver en musikskola i Stockholm som erbjuder piano- och fiolutbildning.

Ditt bästa Birka-minne?

Min pianolärare Stephanie och själva miljön. Vacker natur, fullt av pianon, fin gemenskap, de många tillfällena att spela och uppträda. Det var fint att studenterna på den klassiska delen och på jazz var så tätt sammanlänkade, det blir mera separerat när man går på musikhögskolan.

Ditt bästa tips för någon som funderar på att söka till Birkas musiklinjer?

För den som är seriös och verkligen vill bli så bra som möjligt så är Birka ultimat: inget står i vägen, få distraktioner, det är bara att förkovra sig i sitt ämne. Maten blir serverad, övningsrummen finns på armlängds avstånd, bra lärare, men ingen som tvingar eller pressar dig