Sofia Angantyr

Möt Sofia!

 

Online Video Creator ger överblick och insikt i den explosionsartade utvecklingen för rörlig bild. Sofia Angantyr, 40, från Östersund kommer från arbete inom den traditionella TV-branschen. Nu har hon fått ett mer utvecklat tänkande kring användning av sociala medier och rörlig bild.

 

 Vad har utbildningen Online Video Creator betytt för dig?

 

Mer insikt i användandet av sociala medier, ett större och utvecklat tänkande kring rörlig bild och en större omvärldsanalys kring ämnet.

 

Bäst är alla gästföreläsare från olika branscher och områden. De har kunnat visa vad som fungerar nu. De nya medierna är i ständig förändring, så tillgången till branschens kunskaper är precis vad man behöver.

 

Den största utmaningen för mig var att vända kameran mot mig själv. Det gav mig stor förståelse för de som ställs där, vilket är värdefull kunskap när man ska coacha andra.

 

Jag kan använda mitt certifikat till att marknadsföra mig och mina nya kunskaper i mitt kreativa tänkande i videoskapandet. Både i införsäljning och utförande.

 

Hur har formen distansutbildning med platsträffar och praktik fungerat för dig?

 

Jag gillade verkligen konceptet att delta på platsträffar i den miljön och samtidigt få tid över till andra uppdrag, det har fungerat otroligt bra. Jag har kunnat arbeta på halvtid samtidigt. Det är tydliga kontaktvägar och lätt kommunikation med utbildningsledning.

 

Hur kommer du att kunna dra nytta av Online Video Creator i framtiden?

 

Framför allt genom de yngre deltagarna som kan inspirera kring spridning, trender och olika plattformar.

 

Vad är dina bästa råd till kommande deltagare?

 

Kursen vänder sig till dig som vill utveckla ditt bildberättande och bli vassare i sociala medier. Se till att ha koll på din basteknik – mobil och dator. Var öppen. Utnyttja bredden i utbildningen och var med på alla platsträffar, inte minst den i Stockholm.

 

Du får prova på sådant du inte kände till tidigare, vilket ibland kan vara utmanande. Men ge inte upp, du får bra input både före och efter alla övningarna, som är tydligt sammankopplade med temat för platsträffarna.

 

 

TILLBAKA