Skrivarkurs

Kanske har du en text i dig som du inte vet hur du ska få fatt i, och sedan få ned på pappret? Kanske har du flera texter i dig och vet inte om de tillhör samma berättelse eller flera olika?

Med hjälp av skrivövningar, inspirationskällor och samtal utifrån olika slags texter, (egna och andras) skriver vi de berättelser som ska fram, under ledning av den prisbelönta författaren Malin Nord.

Kurslängd

Tisdagar 9.30-14.00 med start 30 januari. Kursen håller på i 10 veckor, V 5 till 15.

Antal platser: 17 stycken

Ansök här!

Kursledare

Malin Nord är verksam som författare, dramatiker, redaktör och journalist. Hon har gått Biskops Arnö författarskola samt litterär gestaltning vid Valands universitet. Hon är bosatt på Frösön och romandebuterade i mars 2012 med Stilla havet, vilken gavs ut av Albert Bonniers Förlag. 2017 tilldelades Malin Nord Studieförbundet Vuxenskolans författarpris och Samfundet De Nios Julpris. Juryn hyllade den klara prosan i Barmark. Nord fick också Länstidningens Kulturpris 2021.

Ledaren för skrivarkursen Malin Nord som står lutad mot en stenvägg i ett dunkelt ljus

Avgift

Administrativ avgift för kursen, 2200kr
Fika ingår i kursavgiften

konferens2

Avbokning

Senast tre veckor före kursstart kan du avboka din plats och få tillbaka hela kursavgiften.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen.  Om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

Ett fel uppstod, vänligen försök igen.
Tack!

Ansök nu