Hej Kristin Larsson!

Kristin är 21 år, flygvärdinna och bor i Stockholm, men är uppvuxen i Jämtland

 

Välkommen!

 

Tack, det ska bli så himla roligt!

 

Varför har du sökt Online Video Creator?

 

Jag är en passionerad, driven och kreativ själ som älskar att skapa. Sociala medier är mitt största intresse. Jag tror att framtiden är online och därför ser jag det som en fantastisk investering att studera något inom det ämnet. Dels för att det är något jag brinner för, dels för att det kommer skapa möjligheter att arbeta inom media.

 

Just denna kursen var så himla bra. På distans och rätt kort. Det blev inte ett så stort beslut att börja plugga, kräver inte en helt ny vardag, utan är bara roligt.

 

Vad hoppas du att utbildningen ska leda till?

 

Jag har redan en kanal på Youtube, Kristin Larsson. Jag har alltid gjort filmer. Redan som barn. Det är roligt att stå i fokus. Med Online Video Creator kommer jag kunna ”steppa upp mitt game” och finna motivationen till att verkligen satsa på video, då utbildningen innehåller exakt vad jag söker. Jag ”tvingas” skaffa mig rutiner, komma igång och arbeta på ett mer strukturerat sätt.

 

Utbildningen kan även hjälpa mig att träffa likasinnade med samma intressen, mål och ambitioner, vilket är ett perfekt sätt att skapa nya vänskaper och bygga nätverk. I framtiden ser jag mig själv jobba med sociala medier och reklam och tror att det här kan vara en perfekt start för mig att nå min vision om eget företagande.

 

Var skulle du vilja göra din arbetsplatspraktik?

 

Jag är jättepeppad inför praktiken. Jag vill till ett ”kick-ass-coolt” företag inom media-PR-reklam-sociala medier, gärna utomlands. Det ultimata stället. Jag har redan börjat spana.

 

– Per Zetterfalk, utbildningsledare Online Video Creator

 

TILLBAKA