Adam Eskilsson

Möt Adam!

 

Online Video Creator utgår från deltagarens egen motivation och drivkraft. Adam Eskilsson, 25, från Stockholm har i utbildningen fördjupat sin kreativa process och gjort sin praktik hos United Screens, Nordens ledande nätverk för online video.

Vill du veta mer om kursen, kan du kontakta Adam! Kontaktuppgifterna finns längre ner.

 

 

 

Vad har utbildningen Online Video Creator betytt för dig?

 

Jag har alltid varit en konstnär och lagt stor vikt vid att göra allting estetiskt tilltalande. Jag gick in med inställningen att jag skulle få lära mig hur man hanterar Youtube. Det fick jag också, men det var långt ifrån detta som blev det som gav mig mest i kursen. Utbildningen var mycket mer mångfacetterad än så. Här får man lära sig hela spektret: Live, podcast, dokumentärt… Vad Online Video Creatorblev för mig var i stället träning i att skapa innehåll med fokus på storytelling. Det är också det jag tycker är det finaste med denna utbildning. Den ger dig tillfälle att gjuta ut din process till att bli en bättre videokreatör.

 

Framförallt innebar kursen personlig utveckling. Jag visste vad jag stod rent estetiskt, men inte hur andra tänker om det jag gör. Att bli accepterad av människor i alla möjliga åldrar och med alla möjliga bakgrunder gör att man växer. Man får självförtroende och hittar nya målgrupper.

 

Hur kommer du att kunna dra nytta av Online Video Creatori framtiden?

 

Som frilansande kreatör och del av mediabranschen söker jag ständigt de mest drivna, talangfulla och hungriga individerna. Dessa kan vara svårt att hitta, speciellt de som inte redan har etablerat sig. Online Video Creator möjliggör väldigt intressanta möten!

 

Till vem skulle du rekommendera kursen?

 

Online Video Creator rekommenderar jag till folk som har en vilja att skapa video online.

Viljan är allt. Resurser – teknik, kostnader, tid – kommer du att hitta, om du har viljan. Och av vad jag har sett, är Online Video Creator den ekonomiskt mest skonsamma vägen in i branschen.

 

Vad är ditt bästa råd till kommande deltagare?

 

Hitta din vilja och fundera över vad som driver dig. Gör alla uppgifterna i kursens tempo. Var aktiv och hjälp dem som inte kan det du kan. Då kommer du att få mycket tillbaka.

 

 

Vill du veta mer om kursen? Kontakta Adam!

 

Adam Eskilsson

072-252 51 02
E-post

 

TILLBAKA