Dennis

Möt Dennis!

 

Online Video Creator skapar möjligheter till riktiga jobb, försörjning och en större publik. Dennis Wallin, 20, från Uppsala gjorde sin utbildningspraktik hos en av Sveriges största Online Video Creators, Julien Magic, med miljontals följare. Det slutade med att Dennis nu lever på att redigera Julien Magics videos. Men Dennis har också ökat sin egen följarskara mycket sedan han började utbildningen.

 Vill du veta mer om kursen, kan du kontakta Dennis! Kontaktuppgifterna finns längre ner.

 

 

Vad har utbildningen Online Video Creator betytt för dig?

 

Väldigt mycket faktiskt. Med Online Video Creator så kände jag mig riktigt hemma. Den har varit rätt ställe för mig att vara på. Online Video Creator har hjälpt mig att få jobb som redigerare och utvecklat mina kunskaper enormt mycket, även fast jag trodde att jag redan kunde mycket.

 

Allra bäst har det varit att träffa likasinnade människor, all fakta och alla föreläsningar som man fick ta del av. Framförallt har utbildningen skapat samtal i gruppen, där alla har fått plats. Jag tyckte om gruppen jättemycket. Det var en bra blandning av olika åldrar, egenskaper och idéer. Här får alla insikter. Om alla hade varit likadana, så hade man inte fått fram det. Och utan det, så hade man inte heller fått se några bättre resultat.

 

Hur har formen distansutbildning med platsträffar och praktik fungerat för dig?

 

Om utbildningen bara hade varit på distans, så hade jag inte träffat de andra. Då hade jag varit på egen hand, och så är det ofta på Youtube. På platsträffarna var det bra övningar som gav möjlighet till samarbeten, vilket också är bästa sättet att få sin profil att växa.

 

Samtidigt har jag fått tid att göra saker själv, hemifrån. Man behöver båda delarna, vilket man får här.

 

Till vem skulle du rekommendera kursen?

 

Online Video Creator vänder sig till dem som är intresserade att göra videos för de sociala plattformarna – i alla åldrar. Internet är ju fritt för alla, inte bara för folk kring 20. Jag rekommenderar utbildningen enormt mycket till människor jag träffar.

 

Vad är ditt bästa råd till kommande deltagare?

 

Oavsett vad du vill göra med kunskaperna som du får i kursen, så tänk på att allt tar tid. Det går inte att jämföra sig med andra, och tänka att de gör saker bättre. Använd dig i stället av dina klasskamraters kunskaper och samarbeta. Ta din tid och lär dig det du behöver i din egen takt. Have patience…

 

 

Vill du veta mer om kursen? Kontakta Dennis!

 

Dennis Wallin

070-950 28 60
E-post
Facebook
Messenger: Dennis Wallin

 

 

 

TILLBAKA