Johan Ericson

Möt Johan!

Online Video Creator öppnar dörrar i medievärlden. Johan Ericson, 39, från Östersund tycker att alla med ett brinnande intresse av att få ut sitt budskap och skapa storys med rörligt material passar perfekt i den här utbildningen. Johan gjorde sin praktik dels vid organisationen för skidskytte-VM 2019 i Östersund och dels på företaget AETV, som streamar sportevenemang, och har genom utbildningen utvecklat flera egna TV-koncept.

Vill du veta mer om kursen, kan du kontakta Johan! Kontaktuppgifterna finns längre ner.

 

 

 

Vad har utbildningen Online Video Creator betytt för dig?

 

Jag filmade och klippte på hobbynivå innan. Genom Online Video Creatorhar jag klivit upp en nivå när jag skapar filmer. Jag har lärt mig hur jag ska tänka kring tempo, ljud, ljus och vad som är viktigt för att möta mina tittare. Det har inneburit att jag nu hjälper mindre företag med enklare reklamfilmer.

 

Vad har varit bäst med kursen?

 

Att man har fått testa, lyssna och komma in i världar man aldrig annars skulle ha varit i. Genom bra föreläsningar, branschbesök, gäster från så många olika håll med mera. Och att man under träffarna har fått testa att göra filmer utifrån olika sätt att tänka och olika tekniker, vilket gör att man ”måste” komma igång och göra saker för att lära sig. Här får man prova på allt.

 

Även detta att man kommer in som sig själv, med den lilla eller stora erfarenhet man har i bagaget, och sedan utgår från sin egen förmåga.

 

Hur kommer du att kunna dra nytta av Online Video Creator i framtiden?

 

Det är elever med grymt olika bakgrunder, förutsättningar med mera som kommer hit, går kursen och sedan drar ut på sina olika jobb och äventyr. Många är grymt duktiga på sitt område. Jag vet vad de gör och kommer framtiden dra nytta av deras kunskap. Gör jag ett bra jobb, så har de sin tur ett nätverk som jag kan bli rekommenderad i.

 

Till vem skulle du rekommendera kursen?

 

Jag har redan rekommenderat den här utbildningen till folk. Jag tycker att människor med ett brinnande intresse av att skapa storys med rörligt material passar perfekt här.

 

Vad är ditt bästa råd till kommande deltagare?

 

Gå in med ett öppet sinne. Lyssna och ta åt dig av varenda föreläsning och tillfälle, och gör uppgifterna du får så seriöst som möjligt. Många tankar och idéer om vad just du vill göra kommer att komma under året. Dörrar kommer att öppnas till helt nya världar och idéer, sådant som du inte trodde fanns, och det gäller bara att ta vara på dem.

 

 

Vill du veta mer om kursen? Kontakta Johan!

 

Johan Ericson

070-288 15 15
E-post
Facebook
www.jamtevent.se

 

TILLBAKA