Marlén Johansson

Möt Marlén!

 

Online Video Creator möjliggör att utforska sig själv som kreatör och människa. Marlén Johansson, 34, från Östersund är en nyfiken person som genom utbildningen har hittat en ny väg framåt i livet.

Vill du veta mer om kursen, kan du kontakta Marlén! Kontaktuppgifterna finns längre ner.

 

Vad har utbildningen Online Video Creator betytt för dig?

 

Online Video Creator ger mig en plattform där jag kan utforska min nyfikenhet och testa mina idéer, både enskilt och i grupp. Jag får verktyg att utforska vem jag är som kreatör.

 

Vad har varit bäst med kursen?

 

Distansutbildning med platsträffar och fantastiska föreläsare som är i branschen skapar nyfikenhet och ger möjlighet att ställa frågor i just deras expertisämne. Vi får se hela processen, inte bara de färdiga resultaten. Allra bäst är strukturen på våra övningar, som är tydliga, kopplade till platsträffarna och som man har tid att lösa hemmavid under eget ansvar, med deadline och återkoppling. Man börjar alltså skapa tillsammans på platsträffarna för att sedan fortsätta på egen hand med lärarna och klasskompisarnas stöd och hjälp.

 

Det som betytt mest är de människor som går utbildningen. Vi har blivit vänner. Ofta med distansutbilningar kan det bli ensamt, man har inte någon att bolla med. Så upplever jag det inte här. Här finns gemenskap och en öppenhet. Det är tryggt, vi ber varandra om hjälp.

 

Hur har formen distansutbildning med platsträffar och praktik fungerat för dig?

 

För mig passar upplägget som handen i handsken. Genom denna utbildningsform får jag möjlighet att skapa min egen struktur och upptäcka vad jag behöver för att det ska fungera som jag önskar.

 

Som kreatör kan det bli ensamt och då är det fantastiskt att det finns ett nätverk, där vi kan be varandra om hjälp och ge varandra feedback så att vi kan fortsätta växa!

 

Till vem skulle du rekommendera kursen?

 

Online Video Creator vänder sig till alla, vem du än är! Det är hög kvalitet på utbildningen, och innebär ett steg vidare i det man är i. Att vara kreatör i rörlig bild är ett spännande och varierande yrke. Online video är så nytt för många, det var det även för mig. Vad är det egentligen? När jag nu berättar vad vi gjort i utbildningen, säger folk: ”Wow, det skulle jag också vilja göra!” Man får vara med om något som är som ”en explosion”!

 

Funderar du på att byta bransch eller saknar kunskap inom ett visst område inom rörlig bild, så kommer den här utbildningen att ge dig verktyg att komma vidare med det du vill. Rörlig bild är överallt och det är bara din fantasi som stoppar dig.

 

Vad är ditt bästa råd till kommande deltagare?

 

Börja där du är, med det du har. Du behöver inte köpa dyr teknik. Var nyfiken. Be om hjälp om du kör fast och låt det vara en del av lärandet. Låt resan ha sin gång och kom ihåg att ha roligt. Less is more.

 

 

Vill du veta mer om kursen? Kontakta Marlén!

 

Marlén Johansson

073-510 76 55
E-post
Facebook
Messenger: marlen.johansson

 

TILLBAKA