Piano- och slagverksläger V25

Spelar du piano eller slagverk? Är du mellan 10 och 18 år och bor i region Jämtland Härjedalen? Ta chansen att åka på sommarläger! 17–18 juni 2024 arrangerar Östersunds kulturskola och Birka Folkhögskola ett piano- och slagverksläger.

På lägret i natursköna Ås kommer du att spela tillsammans med andra, delta i olika workshops och lektioner som handlar om teknik, musicerande, lyssning och teori/gehör. På kvällen kommer vi att ha olika roliga aktiviteter och du sover över på Birkas internat. Alla måltider ingår och serveras på Birka.

Vill du ha en förälder med dig, som också sover över på Birka? Fyll i det på anmälningsformuläret nedan. Det finns vuxna ledare och personal på plats under hela lägertiden.

Som deltagare på lägret kan du ha spelat länge och kommit långt på ditt instrument, eller ha spelat kortare tid. Vi kommer nämligen att dela upp er i grupper utifrån ålder och nivå. För att få ut så mycket som möjligt av lägret behöver du dock ha viss förkunskap. På piano ska du som minst veta vad alla tangenter heter, kunna spela några melodier och spela med båda händer samtidigt. På slagverk bör du ha grundläggande kunskap på trumset/slagverk. Vi kommer också att erbjuda möjlighet till masterclass för den som vill, dvs ha en lektion med ett förberett stycke / låt med en lärare inför de andra kursdeltagarna som publik.

  • Om du är osäker på om kursen är något för dig kan du rådfråga din piano-/slagverkslärare.
  • Östersunds kulturskola subventionerar priset; lägret kostar endast 500 kr inklusive boende och all mat och fika!
  • Sista anmälningsdag är 30/4

ANMÄL DITT BARN HÄR

OBS: ett formulär kommer dyka upp direkt efter texten, och när det är ifyllt och inskickat kommer ett bekräftelsemail skickas från oss med en länk till vår webshop för betalning. 

Har du frågor?

Om du vill fråga något om kursen, hör av dig till eva.sparf@ostersund.se (piano) eller stig.rennestraum@ostersund.se (trummor/slagverk).

Har du har frågor om boendet är du välkommen att höra av dig till vår servicechef: carina.blad@birkafolkhogskola.se

birkafin
PIANO

Skickliga lärare från Kulturskolan ser fram emot att träffa dig! Här ser ni pianoläraren Jonna Hylén.

(Foto: Jenny Persson)