Inspirationshelger i folkmusik

Välkomna till tre innehållsrika helger med folkmusik på Birka folkhögskola! Ta chansen att uppleva en glädjerik och lustfylld musikkurs på natursköna Birka strand i Ås, strax utanför Östersund. Kursen ges tre helger under våren 2022. 

Årets lärare är Kjell-Erik Eriksson och Emma Härdelin, båda välkända namn från bland annat trion Triakel. Spänn stråkarna och värm upp rösten inför några roliga helger i musiken och sångens tecken. 

Tider

Kursen är tyvärr inställd!

Kurstillfällen: 

18-20  februari 

11-13   mars 

8-10   april 

Varje helg startar på fredagen kl. 18.00 till söndagen kl. 14.00

Lärare

Årets lärare är Emma Härdelin och Kjell-Erik Eriksson.

Folksångerskan Emma Härdelin har sina folkmusikaliska fötter i både Jämtland och Hälsingland. Med sina grupper Garmarna, Breda gatan och Triakel har hon turnerat jorden runt (några varv). Vi får under helgerna bekanta oss med Emmas fiol- och sångrepertoar.

Kjell-Erik Eriksson är fiolspelare och grundlade sitt intresse för folkmusik i tidig ålder under uppväxten i Offerdal. Detta intresse skulle så småningom leda till ett heltidsyrke som frilansande folkmusiker. Han jobbar på folkmusiklinjen på Birka folkhögskola och spelar bl.a i banden Hoven Droven, Triakel, Bo lyckligs gammeldansorkester.

Musikinstrument

Administrativ avgift

1900 kr inkl. moms per helg, eller 4500 kr inkl. moms för alla 3 helger.
I den administrativa avgiften ingår material i form av noter, samt 2 luncher, 1 middag, 2 kvällsfika och 2 frukostar per helg.

Boende

Rum i korridor med gemensam dusch, toalett och kök samt städ, lakan och handdukar350 kr per/ natt.

Boka boende: Ange i anmälan om du vill ha boende, och vilket typ av boende du vill ha.  

Birka rum 72 dpi

 

 

Avbokning

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt från dagen du anmäler dig.
Efter dina 14 dagars ångerrätt gäller:

Om du får förhinder och meddelar oss detta senast två veckor före kursstart, återbetalar vi det belopp du betalat in minskat med 500 kr, som är en administrativ kostnad.

Anmäler du återbud senare än två veckor innan kursstart återbetalas inte det inbetalda beloppet. Undantag för detta görs om du blir sjuk, då krävs ett läkarintyg som bekräftar att du p.g.a. sjukdom inte kan delta i kursen. Den administrativa kostnaden på 500:- återbetalas inte.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Men om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

För mer information

Kontakta Maria Nyqvist